Modernisering av Lerocon Weld and Robotics webbplats

Lerocon uppdaterar sin look på webben!

Vi har haft hand om Lerocons hemsida, men även hjälpt företaget med fotografering, marknadsföringsmaterial med mera sedan 2012. Vi fortsätter vårt goda samarbete och har valt att modernisera hemsidan och anpassa den efter dagens teknik.

Lerocon AB är ett privatägt företag, baserat i Gislaved sedan starten 2003. Inledningsvis var inriktningen på service och support av specialmaskiner och motståndssvetsar. Ganska snart såg man behovet av en automationsanpassad muttersvetsmaskin och började därför ta fram de första modellerna för Lerocons Multisvets.

I Lerocon är innovation, kunskap, erfarenhet och lyhördhet nyckelord för verksamheten och varje anställd hos oss är en mycket viktig del av företagets och våra produkters utveckling.

Företaget arbetar alltid för långsiktiga relationer både med kunder och samarbetspartners. Därför är de noga med att analysera varje enskild kunds behov för att kunna leverera rätt lösning i rätt tid. Ett gott samarbete ger alltid den bästa lösningen och deras återkommande kunder är för dem det bästa beviset på att de levererar bra produkter och en bra service.

Uppdatering: Vi har håller på att ta fram en fräschare design åt Lerocon AB. Den nya hemsida kommer att lanseras under 1:a kvartalet 2020.