Utbildning
IT-Pedagog till ditt företags förfogande

KANDIDATEXAMINERAD PEDAGOG INOM IT & IKT

Hos oss så finner ni en kandidatexaminerad IT-pedagog, och därmed så kan vi på ett pedagogiskt och effektivt sätt anordna utbildningar för ditt företag.

Vi skapar en trygghet som arbetspartner mellan oss och ditt företag då vi ständigt ger tips och råd till våra kunder i samband med internets utveckling, och hur vi kan vidareutveckla ditt utseende digitalt.

Vi erbjuder även vår kunskap till kommuner & skolor. Hör gärna av Er till oss och ta reda på hur vi kan hjälpa dig.

“Nu kan jag även lägga till Webbdesigner i mitt CV! Jag heter Anita Carlsson och Idag lanserar vi tack vare Jianis och Weboxygon min första eget gjorda hemsida för Qahwi kafferosteri! Jianis är en väldigt duktig IT-pedagog som på ett enkelt och pedagogiskt sätt utbildat mig några månader i webbdesign. Jag älskar marknadsföring och har över 30 års erfarenhet inom området. Bl.a som Marknadschef och katalogchef på Jotex. Jag kan det mesta inom tryckt media men det som hittills har saknats i mitt CV är webbdesign. Det har varit otroligt inspirerande att få lära sig något helt nytt samtidigt som jag har fått användning av mina kunskaper inom marknadsföring.”

Anita Carlsson