Underhållspaket
Fortsätt med det ni är bäst på, så tar vi hand om resten

FÖRBLI ATTRAKTIV PÅ WEBBEN

Med våra underhållspaket så ser vi till att din hemsida fortsatt uppdateras, skyddas och vidareutvecklas så att den anpassas på rätt sätt i enlighet med de krav som ställs av sökmotorer.

Paketen uppskattas av innehavande företagskunder då vi tillsammans vidareutvecklar hemsidan regelbundet till ett fast månadspris. Men även på grund av att hemsidan alltid är online, uppdaterad och säker på webben.

Två skräddarsydda paket för din företagshemsida!

WEBB SECURITY

Håll din företagshemsida säker på nätet

Internet är ingen säker plats. Inom detta paket installerar vi brandvägg, spamfilterskydd och håller din hemsida uppdaterad med de senaste versionerna. Vi monitorerar din hemsida 24/7 och ryker in omedelbart om något skulle visas fel, eller om hemsidan hamnat offline. Inom detta paket flyttar vi din hemsida till vår server och installerar SSL certifikat.

WEBB MAINTENANCE

Fortsatt utveckling av din företagshemsida

Inom detta paket vidareutvecklar vi din hemsida och håller dina kunder uppdaterade med företagets senaste nyheter och tjänster. Utöver detta arbetar vi även regelbundet med sökmotoroptimering för att din hemsida ska hamna på toppen av sökresultaten. Rapporter på besöksstatistik ges ut per kvartal.