Sökmotoroptimering
Vi jobbar på ett kvalitativt och tålmodigt vis

VÄGEN TILL FÖRSTAPLATSEN

Idag så använder vi oss av nätet för att finna information om allt från den bästa dieten till var vi kan köpa nya batterier till hemtelefonen. Då man driver en hemsida där man säljer produkter och tjänster så gäller det att synas när folk letar efter det som man kan erbjuda. Det här kan man åstadkomma genom det som kallas för sökmotoroptimering och som brukar kallas för SEO (Search Engine Optimization). I vårt underhållspaket Webb Maintenance ingår sökoptimering, och det här är en mycket viktig tjänst.

När man talar om SEO så är det viktigt att förstå vad syftet med det här arbetet är. Meningen med sökoptimeringen är ju inte att man med vilka uttryck som helst hamnar på sökmotorernas förstasidor bara för att få mer trafik. När vi jobbar med sökmotoroptimering så ligger vår fokus på att skicka rätt typ av trafik till er hemsida. Att vi dessutom har sett till att själva sajten kan konvertera väl genom ett bra innehåll och god navigering.

Vi har hjälpt många företag att nå sökmotorernas toppresultat och kan de arbetsmetoder som krävs för att lyckas med detta. Vi kan också hjälpa till med Google AdWords som är ett snabbare och enklare sätt att synas på genom att annonsera på Google och därmed dyka upp i rätt sammanhang.